Home Kinderen

Kinderen

 

                      

Bonface 

 

Geboren: 1983

 

Afgestudeerd in 2008. Werkzaam in Nairobi bij een TV kabelbedrijf. Daarnaast volgt hij op eigen kosten een aanvullende MSc studie.

 

 

Robert

 

Geboren: 1985

 

Robert wordt niet meer door ons ondersteund. Hij heeft zijn middelbare school afgerond en zoekt momenteel zijn eigen weg in het leven.

     

Bornface     

 

Geboren: 1987     

 

In 2012 afgestudeerd in Business Administration met hoofdvakken marketing en human resource management. Werkt bij Coca Cola in Kisumu.

     

George

 

Geboren: 1987 

 

Na zijn opleiding voor organisatie en decoratie van bruiloften, feesten en begrafenissen is George gaan werken bij een horecabedrijf.

     

 

Kepha

 

Geboren: 1987    

 

Kepha wordt momenteel niet financieel door ons ondersteund. Hij toont te weinig interesse en motivatie.

       

    


Duke    

 

Geboren: 1988     

 

Duke is afgestudeerd in 2012 in Business Administration met hoofdvakken finance en procurement & logisitics management. Werkt bij de Judiciary of Kenia als ICT officer. 

   

     


Paustina

 

Geboren: 1989    

 

Paustina volgt de studie Purchasing & Supplies Management aan de Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology in Nairobi. Woont bij haar broer Bonface in Nairobi.  

    


Peter

 

Geboren: 1990       

 

Peter woont in Nakuru en studeert daar Social Work & Community Development. Wanneer je met hem spreekt, dan zie je voor je hoe hij straks, na zijn afstuderen aan de slag gaat als maatschappelijk werker. 

     


Duke

 

Geboren: 1991    

 

Duke zit op het voortgezet onderwijs. Hij doet nogmaals de examenklas. 

     


Wycliff

 

Geboren: 1994         

 

Wycliff is in 2013 begonnen aan een studie Business Administration aan de Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology op de Kisii Campus. 

     


Teresa

 

Geboren: 1995       

 

Teresa is in 2013 gestart met een one-year certificate in Radio & TV presentation op het Kenya Institute of Mass Communication in Nairobi.  

  

 

MarcellaMarcella 

Vanaf 2010 is Marcella een aantal jaren door ons ondersteund.

Marcella is een jonge, alleenstaande moeder met 2 kinderen. Ze heeft een diploma behaald voor het werken met jonge kinderen.